Γλώσσα:

Instagram

Our Team

Η ομάδα μας

team_image

Ζερβός Νίκος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Ν. Ζερβός από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την εστίαση στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενω αργότερα, με το εμπόριο μέσα από μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες σαν προιστάμενος πωλήσεων. Παράλληλα έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο σε μεγάλες μονάδες 5 αστέρων.
Το 2009 ανακαλύπτει μια νέα τασή στον καφέ, τον specialty coffee και το τρίτο κύμμα καφέ, και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει πιστός σε αυτή την κουλτούρα που θέτει νέα στανταρ στην μαζική εστίαση γενικότερα.Είναι συνιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής στην εταιρία Coffee Studio από το 2012, ενώ ένα χρόνο αργότερα δημιουργεί τα Hacienda οπου μέχρι σήμερα αποτελούν πρότυπες επιχειρήσεις στην μαζική εστίαση. Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης στο La Minita, επιχείρηση με έμφαση στις ποιοτικές take out υπηρεσίες και προιόντα και Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδιοκτήτης στη Black Book Hospitality Moderators.

team_image

Τζωρακολευθεράκης Γιώργος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γ. Τζωρακολευθερακης γεννήθηκε στο Ηρακλειο και είναι απόφοιτος της σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης.
Προερχόμενος από οικογένεια με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα, δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του, από αυτόν των τουριστικών κ επισιτιστικών επιχειρήσεων.
Από το 2000 και μετά το πέρασμα του από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ασχολείται με την ίδρυση εστιατορίων, καφέ και μπαρ, με γνώμονα πάντα την καινοτομία και την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον πελάτη. Σημερα είναι συνιδιοκτήτης του xalavro open bar, του wets and drys και του hacienda cafe καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος & Συνδιδιοκτήτης στη Black Book Hospitality Moderators.

team_image

Παπαντωνάκη Έφη

Διευθύντρια σπουδών

Η Ε. Παπαντωνάκη είναι απόφοιτος της «Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης» του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Απόφοιτος της «Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας» ΤΕΙ Κρήτης, κάτοχος «Eκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης» του ΕΟΠΠΕΠ και κάτοχος «Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας`` από το ΚΕ.ΜΕΙ.Ε.ΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε ξενοδοχεία 4* & 5* καθώς και σε επισιτιστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, διδάσκει σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτήρια μαθήματα ειδικότητας σε τμήματα Μαγειρικής, Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών. Η Διευθύντρια Σπουδών της Black Book Hospitality Moderators σχεδιάζει προγράμματα κατάρτισης με γνώμονα πάντα την αποτελεσματική σύνδεση της εκπαίδευσης με τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων του ``σήμερα``

team_image

Αlexandra Meganck

Εκπαιδεύτρια

Η Α. Meganck γεννήθηκε στο Βέλγιο αλλά εργάζεται και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 25 Χρόνια. Μιλάει Ολλανδικά,Γαλλικά,Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά και έχει υπηρετήσει τον Τουριστικό κλάδο σαν ξεναγός μεγάλων tour operators όπως Sunair, Thomas Cook, Look Voyages στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί σαν Coordinator Οργάνωσης Συνεδρίων και σαν Υπεύθυνη Operations και Groups Department σε Tουριστικά γραφεία. Συνεργάστηκε για 12 χρόνια με την εταιρία Sbokos Hotel Group ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Έχει εκπαιδευτεί σε standards της Grecotel όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία πάνω στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στο Guest Relations Management καθώς και στο δύσκολο κομμάτι της Διαχείρισης Παραπόνων.Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως Front Office Manager στην εταιρία Παπακαλιάτη-Zeus Hotels. Το μότο της είναι: Ευγένεια και Διπλωματία

team_image

Κατερίνα Μανουσάκη

Εκπαιδεύτρια

Η Κατερίνα Μανουσάκη είναι Music and Drama therapist / Stage and vocal coach. Mέσα από την μουσική και το τραγούδι, ανακάλυψε τον κόσμο του Performing και ολοκληρώνοντας τις σπουδές των Performing Arts (Film, TV and Stage) και Performing (speech and drama) εξειδίκευσε τις γνώσεις τις περαιτέρω στις Public Relations/Communication και Customer service skills. Ξεκίνησε τις εκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια σε ένα πολύ καινοτόμο προϊόν για την Ελλάδα, που παντρεύει αρμονικά τις δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών με το performing για 15 έτη στην Αθήνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ζει στην Αγγλία και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, οργάνωσης εκπαίδευσης και train the trainer courses, να κάνει εκπαιδεύσεις performing και customer service skills, ενώ παράλληλα εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο ως σύμβουλος.

team_image

Αρχαύλη Μάρω

Εκπαιδεύτρια

Η Μάρω Αρχαύλη είναι κάτοχος της εξειδικευμένης πιστοποίησης ``Barista Skills intermediate SCA`` και ``Brew Master`` με την υπογραφή της SCA (Παγκόσμια Ομοσπονδία καφέ). Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη φιλοσοφία του τρίτου κύματος καφέ ``3rd Wave Project`` και τα προϊόντα specialty (Ανωτέρας ποιότητας). Έχει διακριθεί ως Head Barista σε επιτυχημένες επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ είναι και Coffee Quality Controller για το Сoffee Studio (Εμπορική επιχείρηση specialty coffee).
Στην εκπαίδευση ασχολείται ως ``Executive Barista Trainner`` μα πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων. Η αγάπη της για τον καφέ, η προσήλωση της στη λεπτομέρεια, η μεταδοτικότητα της και ο δια καής πόθος της για τελειότητα την κατατάσσουν στην πρώτη γραμμή των εκπαιδευτών μας!

team_image

Γιανναδάκη Μιχαέλα

Εκπαιδεύτρια

Η Μ. Γιανναδάκη έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η εξειδίκευση της αφορά την καθαρά διοίκηση και τους τομείς που την απαρτίζουν. Ασχολήθηκε ενεργά κατά την διάρκεια των σπουδών της με του τομείς της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, marketing / έρευνας και ανάπτυξης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα εργασιακής της πορείας απασχολήθηκε ενεργά ως διοικητικό στέλεχος στο τμήμα marketing , ανθρώπινου δυναμικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εμπορικες επιχειρήσεις και τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του Τουρισμού καθώς ηγείται του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλο γραφείο Γενικού Τουρισμού και πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις προσωπικού σε ετήσια βάση. Μαζί θα ερευνήσετε ένα σπουδαίο επιχειρηματικό εργαλείο που λέγεται Marketing!

team_image

Κωνσταντακάκη Μαρία

Εκπαιδεύτρια

Η Μ. Κωνσταντακάκη, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, είναι πτυχιούχος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με ειδίκευση στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και εξειδικευμένη σε θέματα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Διαθέτει 16 έτη επαγγελματικής εμπειρίας ως Στέλεχος Διεύθυνσης Ιδιωτικών φορέων παροχής επαγγελματικής κατάρτισης και συμβουλευτικής προσανατολισμού ενώ τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται παράλληλα ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας του ΙΝεΔιΒιΜ. Είναι κάτοχος Παιδαγωγικής Επάρκειας, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, αξιολογήτρια στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ και πιστοποιημένο Στέλεχος Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού επιπέδου Α1 (ανωτέρου επιπέδου – αξιολογητών). Έχει συμμετάσχει σε πλήθος διακρατικών συνεργασιών για την επαγγελματική κατάρτιση των ενηλίκων και σε τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες.

team_image

Καρακωνσταντάκης Δημήτρης

Εκπαιδευτής

Ο Δ. Καρακωνσταντάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ο.Τ.Ε.Κ και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ass. Food & Beverage Manager σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5 *. Πραγματοποιεί ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια στους εργαζομένους του ομίλου και είναι υπεύθυνος για τις προσλήψεις του νεοεισερχόμενου προσωπικού στα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου. Σάλα και μαγειρίο είναι οι χώροι μέσα στους οποίους κινείται καθημερινά..Μαζί θα τους ανακαλύψετε!

team_image

Βρέζας Αλέξανδρος

Εκπαιδευτής

Ο Α. Βρέζας είναι Οικονομολόγος, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό & τη Φιλοξενία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην Εκπαίδευση και πιστοποιημένος Σύμβουλος Προσανατολισμού. Δραστηριοποιείται στην Τουριστική Βιομηχανία και στον Ξενοδοχειακό Κλάδο για 12 και πλέον έτη, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο Customer Service, στην Αποτελεσματική Διαχείριση Παραπόνων, στην Εκπαίδευση Προσωπικού Υποδοχής, στις Πωλήσεις, αλλά και σε θέματα Κρατήσεων και Τιμολογιακής Πολιτικής. Διαθέτει πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, στα γνωστικά αντικείμενα του Marketing, των Πωλήσεων, της Οικονομίας, της Εξυπηρέτησης Πελατών, του Τουρισμού, της Υποδοχής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και πολλών άλλων. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος Πανεπιστημιακών Συνεδρίων και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και κάτοχος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας τόσο στα γνωστικά του αντικείμενα, όσο και στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

team_image

Άρης Αντωνακάκης

Εκπαιδευτής

Η πρώτη του εμπειρία με το Bar ξεκίνησε το 2005 σε ηλικία 19 ετών. Αγόρασε τα πρώτα βιβλία για το bar και στη συνέχεια άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια και master classes με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Simeone Caporalle, Daniel Dala Pola, Michael Garifalo, Ricardo Marinelli, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη κ.α και να ταξιδεύει για τη γνώση σε Βερολίνο, Ρώμη, Πράγα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη. Μότο του ``Να αγαπάς αυτό που κάνεις``. Τα τελευταία χρόνια τον βρίσκεις πίσω από το Bar του ``ΧΑΛΑΒΡΟ`` και του ``Wets & Drys``. Σαν χαρακτήρας πιστεύει ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται αλλιώς δεν έχει αξία.

team_image

Κόκκαλης Χρήστος

Εκπαιδευτής

Ο Χ. Κόκκαλης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ο.Τ.Ε.Κ και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. Εργάζεται ως Service Manager σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5*, συμμετέχει στην εκπαίδευση του προσωπικού των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου, ενώ διδάσκει σε Ιδιωτικά και Δημόσια εκπαιδευτήρια μαθήματα ειδικότητας στον τομέα του τουρισμού. Αφοσιωμένος στην τέχνη της εστιατοριακής .. Η « Ήρεμη Δύναμη » της ομάδας, με το ίδιο πάθος μπορεί να σου εξηγήσει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μέχρι να «το κάνεις δικό σου»!

team_image

Άγγελος Νικολόπουλος

Εκπαιδευτής

Ο Α. Νικολόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Στο βιογραφικό του διαθέτει προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες 5* ως προϊστάμενος σε επισιτιστικά τμήματα καθώς και ως somelier σε επιχειρήσεις εστίασης. Συμμετέχει ως εκπαιδευτής στην ομάδα ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης σε πολυτελή θέρετρα. Αφοσιωμένος στο 5* προϊόν και με αγάπη για την εκπαίδευση, θα σε εντάξει στην φιλοσοφία και θα σου παράσχει τα εφόδια για μια ονειρεμένη καριέρα.

team_image

Γίνε μέλος της ομάδας μας

νέος συνεργάτης

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας?
Στείλε το βιογραφικό σου στο info@theblackbook.gr