Γλώσσα:

Instagram

Our Team

Η ομάδα μας

team_image

Παπαντωνάκη Έφη

General Director

Η Ε. Παπαντωνάκη είναι απόφοιτος της «Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης» του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Απόφοιτος της «Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας» ΤΕΙ Κρήτης, κάτοχος «Eκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης» του ΕΟΠΠΕΠ και κάτοχος «Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας`` από το ΚΕ.ΜΕΙ.Ε.ΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε ξενοδοχεία 4* & 5* καθώς και σε επισιτιστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, διδάσκει σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτήρια μαθήματα ειδικότητας σε τμήματα Μαγειρικής, Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών.

team_image

Στερεός Δημήτρης

CSR Account Manager

Έχοντας σπουδάσει Επιχειρηματικό σχεδιασμό και πληροφοριακά συστήματα στο ΑΤΕΙ της Πάτρας, καθώς επίσης και Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής ο Δ. Στερεός έχει δημιουργήσει μια σφαιρική εικόνα για την αγορά. Προερχόμενος από τον τομέα του ΙΤ και έχοντας εργαστεί σε αρκετά μεγάλες εταιρείες στον τουριστικό κλάδο, αλλά και στο κομμάτι των πωλήσεων και του retail έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο σεβασμό στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ενώ είναι ενεργό μέλος σε διάφορες εθελοντικές ενέργειες. Παράλληλα είναι κάτοχος 2 πτυχίων αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Proficiency καθώς επίσης και κάτοχος διδακτικής επάρκειας, ενώ γνωρίζει και την Ισπανική γλώσσα. Ενσωματώθηκε στην ομάδα της Black Book τον Οκτώβριο του 2020 με σκοπό την ανάπτυξη του τμήματος ΕΚΕ καθώς επίσης και την διαχείριση εταιρειών στον σχετικό τομέα.

team_image

Βενετίκ Ευτυχία

Executive Administrative Assistant

Η Ε. Βενετίκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2013 ήρθε στο Ηράκλειο για σπουδές και πλέον ζει και εργάζεται μόνιμα εδώ. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού του πρώην Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, νυν Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στο κομμάτι της πώλησης και στην εξυπηρέτηση πελατών σε καταστήματα του Ηρακλείου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στην ομάδα της Black Book στο κομμάτι της γραμματειακής υποστήριξης, της οργάνωσης προγραμμάτων κατάρτισης και στην υποστήριξη δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & νέων υπηρεσιών.

team_image

Αlexandra Meganck

Trainer

Η Α. Meganck γεννήθηκε στο Βέλγιο αλλά εργάζεται και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 25 Χρόνια. Μιλάει Ολλανδικά,Γαλλικά,Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά και έχει υπηρετήσει τον Τουριστικό κλάδο σαν ξεναγός μεγάλων tour operators όπως Sunair, Thomas Cook, Look Voyages στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί σαν Coordinator Οργάνωσης Συνεδρίων και σαν Υπεύθυνη Operations και Groups Department σε Tουριστικά γραφεία. Συνεργάστηκε για 12 χρόνια με την εταιρία Sbokos Hotel Group ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Έχει εκπαιδευτεί σε standards της Grecotel όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία πάνω στην Εξυπηρέτηση Πελατών, στο Guest Relations Management καθώς και στο δύσκολο κομμάτι της Διαχείρισης Παραπόνων.Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως Front Office Manager στην εταιρία Παπακαλιάτη-Zeus Hotels. Το μότο της είναι: Ευγένεια και Διπλωματία

team_image

Γιανναδάκη Μιχαέλα

Trainer

Η Μ. Γιανναδάκη έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η εξειδίκευση της αφορά την καθαρά διοίκηση και τους τομείς που την απαρτίζουν. Ασχολήθηκε ενεργά κατά την διάρκεια των σπουδών της με του τομείς της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, marketing / έρευνας και ανάπτυξης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα εργασιακής της πορείας απασχολήθηκε ενεργά ως διοικητικό στέλεχος στο τμήμα marketing , ανθρώπινου δυναμικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εμπορικες επιχειρήσεις και τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του Τουρισμού καθώς ηγείται του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλο γραφείο Γενικού Τουρισμού και πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις προσωπικού σε ετήσια βάση. Μαζί θα ερευνήσετε ένα σπουδαίο επιχειρηματικό εργαλείο που λέγεται Marketing!

team_image

Αρχαύλη Μάρω

Trainer

Η Μάρω Αρχαύλη είναι κάτοχος της εξειδικευμένης πιστοποίησης ``Barista Skills intermediate SCA`` και ``Brew Master`` με την υπογραφή της SCA (Παγκόσμια Ομοσπονδία καφέ). Τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη φιλοσοφία του τρίτου κύματος καφέ ``3rd Wave Project`` και τα προϊόντα specialty (Ανωτέρας ποιότητας). Έχει διακριθεί ως Head Barista σε επιτυχημένες επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ είναι και Coffee Quality Controller για το Сoffee Studio (Εμπορική επιχείρηση specialty coffee).
Στην εκπαίδευση ασχολείται ως ``Executive Barista Trainner`` μα πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων. Η αγάπη της για τον καφέ, η προσήλωση της στη λεπτομέρεια, η μεταδοτικότητα της και ο δια καής πόθος της για τελειότητα την κατατάσσουν στην πρώτη γραμμή των εκπαιδευτών μας!

team_image

Μανουσάκη Κατερίνα

Trainer

Η Κατερίνα Μανουσάκη είναι Music and Drama therapist / Stage and vocal coach. Mέσα από την μουσική και το τραγούδι, ανακάλυψε τον κόσμο του Performing και ολοκληρώνοντας τις σπουδές των Performing Arts (Film, TV and Stage) και Performing (speech and drama) εξειδίκευσε τις γνώσεις τις περαιτέρω στις Public Relations/Communication και Customer service skills. Ξεκίνησε τις εκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια σε ένα πολύ καινοτόμο προϊόν για την Ελλάδα, που παντρεύει αρμονικά τις δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών με το performing για 15 έτη στην Αθήνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ζει στην Αγγλία και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, οργάνωσης εκπαίδευσης και train the trainer courses, να κάνει εκπαιδεύσεις performing και customer service skills, ενώ παράλληλα εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο ως σύμβουλος.

team_image

Κωνσταντακάκη Μαρία

Trainer

Η Μ. Κωνσταντακάκη, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, είναι πτυχιούχος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με ειδίκευση στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και εξειδικευμένη σε θέματα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Διαθέτει 16 έτη επαγγελματικής εμπειρίας ως Στέλεχος Διεύθυνσης Ιδιωτικών φορέων παροχής επαγγελματικής κατάρτισης και συμβουλευτικής προσανατολισμού ενώ τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται παράλληλα ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας του ΙΝεΔιΒιΜ. Είναι κάτοχος Παιδαγωγικής Επάρκειας, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, αξιολογήτρια στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ και πιστοποιημένο Στέλεχος Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού επιπέδου Α1 (ανωτέρου επιπέδου – αξιολογητών). Έχει συμμετάσχει σε πλήθος διακρατικών συνεργασιών για την επαγγελματική κατάρτιση των ενηλίκων και σε τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες.

team_image

Γρηγορέα Δήμητρα

Trainer

Η Δήμητρα Γρηγορέα γεννήθηκε στο Βόλο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και Θέατρο στη Δραματική Σχολή Ράμπα και στο Θέατρο των Αλλαγών. Έλαβε υποτροφίες από το Μέγαρο Μουσικής και το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο αντικείμενο της Διεύθυνσης Σκηνής (Events and Stage Management), όπου και εργάστηκε ως stage manager. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την οργάνωση εκδηλώσεων - αρχικά καλλιτεχνικών (Εθνική Λυρική Σκηνή, συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, τηλεοπτικές σειρές και ελεύθερο θέατρο, Ολυμπιακοί Αγώνες) πολύ σύντομα εταιρικών (ιατρικά συνέδρια) και αργότερα κοινωνικών (γάμοι, βαπτίσεις, ιδιωτικά πάρτι). Aπό το 2003 σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί πολυάριθμες εκδηλώσεις ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και συμβουλευτικό ρόλο σε εταιρείες και ιδιώτες που επιθυμούν να στήσουν τμήματα αντίστοιχης θεματικής. Είναι συνεργάτης ως Senior Event Planner της εταιρίας DeplanV (www.deplanv.com), ενώ δραστηριοποιείται και μέσω και του δικού της label The Event Operator (www.theventoperator.com).

team_image

Βρέζας Αλέξανδρος

Trainer

Ο Α. Βρέζας είναι Οικονομολόγος, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό & τη Φιλοξενία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην Εκπαίδευση και πιστοποιημένος Σύμβουλος Προσανατολισμού. Δραστηριοποιείται στην Τουριστική Βιομηχανία και στον Ξενοδοχειακό Κλάδο για 12 και πλέον έτη, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο Customer Service, στην Αποτελεσματική Διαχείριση Παραπόνων, στην Εκπαίδευση Προσωπικού Υποδοχής, στις Πωλήσεις, αλλά και σε θέματα Κρατήσεων και Τιμολογιακής Πολιτικής. Διαθέτει πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, στα γνωστικά αντικείμενα του Marketing, των Πωλήσεων, της Οικονομίας, της Εξυπηρέτησης Πελατών, του Τουρισμού, της Υποδοχής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και πολλών άλλων. Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος Πανεπιστημιακών Συνεδρίων και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και κάτοχος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας τόσο στα γνωστικά του αντικείμενα, όσο και στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

team_image

Βαβαδάκης Γιάννης

Trainer

Η ενασχόληση του με την εστίαση ξεκινάει το 2009 ενώ το 2012 τον κέρδισε ολοκληρωτικά ο χώρος του μπαρ. Η αγνή περιέργεια και η δείψα για γνώση έθεσαν τα θεμέλια για το ξεκίνημα του ταξιδιού του και αποτελούν βασικό πυλώνα της μέχρι τώρα πορείας του στο χώρο. Στις συμμετοχές του τόσο σε πανελλήνιους όσο και σε παγκοσμίους διαγωνισμούς δεν έχει παραλείψει ποτέ να χρησιμοποίει υλικά από τον τόπο του. Το ενδιαφέρον του έχει στραφεί πλέον στο κομμάτι των ζυμώσεων που όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει, είναι σαν να μεγαλώνεις παιδί. Θέλουν αγάπη, προσοχή και αφοσίωση!

team_image

Καρακωνσταντάκης Δημήτρης

Trainer

Ο Δ. Καρακωνσταντάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ο.Τ.Ε.Κ και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ass. Food & Beverage Manager σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5 *. Πραγματοποιεί ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια στους εργαζομένους του ομίλου και είναι υπεύθυνος για τις προσλήψεις του νεοεισερχόμενου προσωπικού στα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου. Σάλα και μαγειρίο είναι οι χώροι μέσα στους οποίους κινείται καθημερινά..Μαζί θα τους ανακαλύψετε!

team_image

Αντωνακάκης Άρης

Trainer

Η πρώτη του εμπειρία με το Bar ξεκίνησε το 2005 σε ηλικία 19 ετών. Αγόρασε τα πρώτα βιβλία για το bar και στη συνέχεια άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια και master classes με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Simeone Caporalle, Daniel Dala Pola, Michael Garifalo, Ricardo Marinelli, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη κ.α και να ταξιδεύει για τη γνώση σε Βερολίνο, Ρώμη, Πράγα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη. Μότο του ``Να αγαπάς αυτό που κάνεις``. Τα τελευταία χρόνια τον βρίσκεις πίσω από το Bar του ``ΧΑΛΑΒΡΟ`` και του ``Wets & Drys``. Σαν χαρακτήρας πιστεύει ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται αλλιώς δεν έχει αξία.

team_image

Κόκκαλης Χρήστος

Trainer

Ο Χ. Κόκκαλης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ο.Τ.Ε.Κ και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. Εργάζεται ως Service Manager σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5*, συμμετέχει στην εκπαίδευση του προσωπικού των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου, ενώ διδάσκει σε Ιδιωτικά και Δημόσια εκπαιδευτήρια μαθήματα ειδικότητας στον τομέα του τουρισμού. Αφοσιωμένος στην τέχνη της εστιατοριακής .. Η « Ήρεμη Δύναμη » της ομάδας, με το ίδιο πάθος μπορεί να σου εξηγήσει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μέχρι να «το κάνεις δικό σου»!

team_image

Άγγελος Νικολόπουλος

Trainer

Ο Α. Νικολόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Στο βιογραφικό του διαθέτει προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες 5* ως προϊστάμενος σε επισιτιστικά τμήματα καθώς και ως somelier σε επιχειρήσεις εστίασης. Συμμετέχει ως εκπαιδευτής στην ομάδα ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης σε πολυτελή θέρετρα. Αφοσιωμένος στο 5* προϊόν και με αγάπη για την εκπαίδευση, θα σε εντάξει στην φιλοσοφία και θα σου παράσχει τα εφόδια για μια ονειρεμένη καριέρα.